HTML

Borítékolás

Minden ami borítékolás!! Kézi borítékolás lehetőségei, megbízhatóság, átfutási idők, szolgáltatók, trendek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Borítékolás - elindultunk!

2011.04.11. 14:51 | DMS | Szólj hozzá!

Címkék: borítékolás boritekolas kézi borítékolás gyors borítékolás kézi töltés kezi toltes bérborítékolás berboritekolas inzertálás kuvertierung ungarn inserting hungary kezi boritekolas

 

Tisztelt látogatók!

 

Ezennel elindítom borítékolás bloggomat, melyben az aktuális lehetőségekről, feldolgozókról és a piac alakulásáról fogok folyamatos beszámolót adni.

Olyan fontos, szakmai információkat teszek közzé, melyek a laikus emberek számára komoly segítséget nyújthat ha tömeges üzleti levelezések tervezésében.

Kihez forduljon, mit kérjen, mely információkat szedjen össze, ha egy gyártót keres meg levelei borítékolására. Mit lehet gépi úton és hol szükséges a kézi borítékolás alkalmazása? Mi számít kicsi és nagy mennyiségnek?

Ezekre mind választ kapnak!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boritekolas.blog.hu/api/trackback/id/tr22817448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása